Free Download Rukje Specijale Kunder Sihrit Dhe Magjis Nga Idris Abkar mp3

Rukje Specijale Kunder Sihrit Dhe Magjis Nga Idris Abkar:

RUKJE / Shërim me Kur'an dhe Lutje Profetike kundër sihrit, magjisë, msyshit, syrit, ndarjes etj.

Te kush duhet me kërku që t'bëhet Rukje (e frymja)? A lejohet të kërkohet mëditje për rukje?

RUKJE - Ajetet e Magjisë dhe Sihrit mp3

Radio- Davetiislam Online 24h - http://www.davetiislam.com & http://www.infoislame.com -FaceBook: ...

4. RUKJE (Sherim me Kuran) - Reciton Shejkh Idris Al Abkar mp3

Mjekimi me Kur'an dhe lutje nga Sunneti! Kurani eshte sherim per besimtaret. Allahu i Madheruar thote: "Thuaj: "Ai (Kurani) është ...

Rukje - Përsëritje e dy ajeteve për prishjen e magjis mp3

T'i mësojmë këto dy ajete përmendësh dhe: Ulemi dhe fillojmë t'i bëjmë vetes rukje duke i lexuar këto dy ajete dhe duke i ...

RUKJE - TEST a keni magji a jo mp3

Rukje lexim me kuran.

DUA E FUQISHME - RUKJE - PËR TA KTHYER MAGJINË TË MAGJISTARI mp3

DUA E FUQYSHME - RUKJE - PËR TA KTHYER MAGJINË TË MAGJISTARI Rukje - Sherim me Kuran - Qetësues i Zemrës Kurani ...